• امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
    دستورالعمل تبصره (۴) الحاقی ... دستورالعمل تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ۲۴.۱۱.۹۵ - هیأت وزیران در جلسه ۳/۱۱/۱۳۹۵ به پیشنهاد شماره ۴۹۶۸/۹۴/ص مورخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۴ ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به اس...
    قانون نحوه اجرای محکومیت‌ه... قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی  مصوب 1394 ۳۱.۰۳.۹۵ - ماده۱- هر کس به موجب حکم دادگاه به دادن هر نوع مالی به دیگری محکوم شود و از اجرای حکم خودداری کند، هرگاه محکومٌ‌به ع...
    متن کامل قانون‌ تامين‌ اجت... متن کامل قانون‌ تامين‌ اجتماعي ۲۹.۰۸.۹۴ - ماده 1- بمنظور اجراء و تعميم و گسترش انواع بيمه هاي اجتماعي و استقرار نظام هماهنگ و متناسب با برنامه هاي ت‌مين اجتم...

    خانه » قوانین و آئین نامه ها » قوانین و ائین نامه ها


    قوانین کیفری

    فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF
    0.0/5 (0 رای)

    قوانین کیفری >از قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب 1373/12/28

    ماده 3 - قوه قضائیه موظف است کلیه درآمدهای خدمات قضایی از جمله خدمات مشروحه زیر را دریافت و به حساب درآمد عمومی کشور واریز نماید:
    1-
    در هر مورد که در قوانین حداکثر مجازات کمتر از نود و یک روز حبس و یا مجازات تعزیری موضوع تخلفات رانندگی میباشد از این پس به جای حبس یا مجازات تعزیری حکم به جزای نقدی از هفتاد هزار و یک (70/001 ) ریال تا یک میلیون (1/000/000) ریال صادر میشود.
    2-
    هرگاه حداکثر مجازات بیش از نود و یک روز حبس و حداقل آن کمتر از این باشد دادگاه مخیر است که حکم به بیش از سه ماه حبس یا جزای نقدی از هفتاد هزارو یک (70/001) ریال تا سه میلیون (3/000/000 ) ریال بدهد.
    3-
    در صورتیکه مجازات حبس با جزای نقدی توام باشد و به جای حبس و مجازات تعزیری جزای نقدی مورد حکم واقع شود هر دو مجازات نقدی جمع خواهد شد.
    4-
    تقدیم دادخواست و درخواست تعقیب کیفری به مراجع قضائی علاوه بر حقوق مقرر مستلزم الصاق و ابطال تمبر به مبلغ یک هزار (1/000) ریال میباشد.
    5-
    تقدیم شکایت به دادسرای انتظامی قضات مستلزم الصاق و ابطال تمبر به مبلغ یک هزار (1/000) ریال خواهد بود.
    6-
    بهای اوراق دادخواست و اظهار نامه و برگ اجرائیه احکام دادگاه ها و هیات های حل اختلاف موضوع قانون کار که طبق نمونه از طرف دادگستری تهیه میشود هر برگ یکصد (100) ریال تعیین میگردد.
    7-
    در آمد صندوق (الف) اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی تا مبلغ ده میلیون (10/000/000) ریال نه درصد (9%) و نسبت به مازاد آن تا بیست میلیون (20/000/000) ریال هشت درصد (8%) و مازاد آن هفت درصد(7%) دریافت میشود.
    8-
    درآمد صندوق (ب) اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی تثبیت میگردد.
    9-
    هزینه گواهی امضای مترجم توسط دادگستری برای هر مورد یک هزار (1000) ریال و هزینه پلمپ اوراق ترجمه شده توسط مترجم رسمی دادگستری و هزینه پلمپ گواهی صحت ترجمه یا مطابقت رونوشت و تصویر با اصل در هر مورد دو هزار (2000) ریال تعیین میشود.
    10-
    هزینه پروانه اشتغال وابسته گان دادگستری و تمدید آن در هر سال به شرح زیر تعیین و در موقع صدور یا تمدید پروانه تمبر الصاق و ابطال میگردد.
    الف- پروانه وکالت درجه یک یکصد هزار( 100/000) ریال .
    ب- پروانه مترجم رسمی کارشناس رسمی وکالت درجه 2 کارگشایی مقیم مرکز استان در هر مورد پنجاه هزار (50/000 ) ریال .
    ج- پروانه وکالت درجه 3 چهل هزار (40/000) ریال .
    د- پروانه کارگشایی در سایر شهرستانها بیست هزار (20/000) ریال .
    ه- پروانه وکالت اتفاقی در هر مورد ده هزار (10/000) ریال .
    11-
    تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری مستلزم الصاق و ابطال تمبر به مبلغ دو هزار (2000) ریال خواهد بود.
    12-
    هزینه دادرسی به شرح زیر تعیین که بر اساس آن تمبر الصاق و ابطال میگردد.
    الف - مرحله بدوی :
    دعاوی که خواسته آن تا مبلغ ده میلیون (10/000/000) ریال تقدیم شده باشد معادل یک و نیم درصد (5%1 ) ارزش خواسته و بیش از مبلغ ده میلیون (10/000/000) ریال به نسبت مازاد بر آن دو درصد (2%) ارزش خواسته .
    ب - مرحله تجدید نظر و اعتراض به حکمی که بدوا" یا غیابا" صادر شده باشد سه درصد (3%) به نسبت ارزش محکوم به .
    ج - مرجله تجدید نظر در دیوان عالی کشور و موارد اعاده دادرسی و اعتراض ثالث بر حکم :
    -
    احکامی که محکوم به آن تا مبلغ ده میلیون (10/000/000) ریال باشد سه درصد(3%) ارزش محکوم به و مازاد بر آن به نسبت اضافی چهار درصد (4%) ارزش محکوم به.
    -
    در دعاوی مالی غیر منقول و خلع ید از اعیان غیر منقول از نقطه نظر صلاحیت ارزش خواسته همان است که خواهان در دادخواست خود تعیین مینماید لیکن از نظر هزینه دادرسی باید مطابق ارزش معاملاتی املاک در هر منطقه تقویم و بر اساس آن هزینه دادرسی پرداخت شود.
    13-
    هزینه دادرسی در دعاوی غیر مالی و درخواست تامین دلیل و تامین خواسته در کلیه مراجع قضائی مبلغ پنج هزار (5/000) ریال تعیین میشود.
    14-
    در صورتی که قیمت خواسته در دعاوی مالی در موقع تقدیم دادخواست مشخص نباشد مبلغ دو هزار (2/000)ریال تمبر الصاق و ابطال میشود و بقیه هزینه دادرسی بعد از تعیین خواسته و صدور حکم دریافت خواهد شد و دادگاه مکلف است قیمت خواسته را قبل از صدور حکم مشخص نماید.
    15-
    هزینه اجرای موقت احکام در کلیه مراجع قضائی پانصد (500) ریال تعیین میشود.
    16-
    هزینه درخواست تجدید نظر از قرارهای قابل تجدید نظر در دادگاه و دیوان عالی کشور یک هزار(1/000) ریال تعیین میشود.
    17-
    هزینه تطبیق اوراق با اصل آنها در دفاتر دادگاهها و دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و گواهی صادره از دفاتر کلیه مراجع مذکور در هر مورد دویست (200) ریال تعیین که به صورت تمبر الصاق و ابطال میشود.
    18-
    هزینه ابلاغ اظهارنامه و واخواست نامه در هر مورد یک هزار (1/000) ریال تعیین میشود.
    19-
    هزینه شکایت کیفری علیه صادر کننده چک بلامحل تا مبلغ یک میلیون (1/000/000) ریال یک هزار (1/000) ریال و نسبت به مازاد آن تا ده میلیون (10/000/000) ریال سه هزار (3/000) ریال است و مازاد بر ده میلیون (10/000/000) ریال ده هزار (10/000) ریال تعیین میشود.
    20-
    هزینه صدور گواهی عدم سوء پیشینه کیفری برای نسخه اول یک هزار (1/000) ریال و برای نسخه های بعدی دویست (200) ریال تعیین میشود.
    21-
    هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظر از احکام کیفری ده هزار (10/000/000) ریال تعیین میشود.
    22-
    هزینه اجرای احکام تخلیه اعیان مستاجره سی درصد(30%) اجاره بهای یک ماهه و هزینه اجرای احکام دعاوی غیر مالی و احکامی که محکوم به آن تقویم نشده است از ده هزار (10/000) ریال تا پنجاه هزار (50/000) ریال به تشخیص دادگاه میباشد. هزینه اجرای آراء و تصمیمات مراجع غیر دادگستری در دادگستری به ماخذ فوق محاسبه و وصول خواهد شد.

    برچسب ها:

     گزارش

    افزودن نظر


    کد امنیتی
    تصویر جدید

    مقالات حقوق بین الملل

    تفاوت بین حقوق نرم و لکسمرکاتوریا تفاوت بین حقوق نرم و لکسمرکاتوریا در مطالعه منابع حقوق تجارت بین الملل ما به دو اصطلاح soft law  و lex mercatoria   برخورد می کنیم . سافت لا به معنای حقوق نرم یا قوام نیافته می باشد و لکس مرکاتوریا به...

    قوانین و آئین نامه ها

    دستورالعمل تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دستورالعمل تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هیأت وزیران در جلسه ۳/۱۱/۱۳۹۵ به پیشنهاد شماره ۴۹۶۸/۹۴/ص مورخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۴ ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به استناد تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مب...

    مقالات حقوق خصوصی

    خسارت ابعاد حقوقی بازداشت شدگان بی گناه خسارت ابعاد حقوقی بازداشت شدگان بی گناه اشخاصی که بی‌گناهند اما بازداشت شده‌اند، حق جبران خسارت مادی و معنوی دارند. امروزه بسیاری از کشور‌ها، جبران خسارت افرادی را که در بازداشت یا زندانی بو...

    مقالات جرم و جزا

    رویکرد مستقل حقوق کیفری به سایر قوانین و منابع غیرمدونه رویکرد مستقل حقوق کیفری به سایر قوانین و منابع غیرمدونه هدف از پژوهش حاضر بررسی رویکرد مستقل حقوق کیفری به سایر قوانین و منابع غیرمدونه بود و به روش توصیفی تحلیل انجام شد. رویکرد مستقل حقوق کیفری به اندازه‌ی ا...